Згода на обробку персональних даних в базі даних інтернет сайту Компанії Panorama

Ця згода є юридично обов’язковою угодою.

Я, відвідуючи сайт https://okna-panorama.mk.ua/, даю згоду на обробку (а саме: збір, накопичення, систематизацію, зберігання, уточнення, використання, поширення, знеособлення, блокування, знищення) моїх персональних даних Власнику Panorama , і доручаю Власнику в разі господарської необхідності повністю або частково опублікувати мої дані, згідно з чинним регламентом та умовами використання інтернет порталу власника.

Я підтверджую, що ознайомлений і згоден з тим, що:

Мета обробки

Метою обробки персональних даних є ідентифікація суб’єкта персональних даних, в якості партнера і/або контрагента при здійсненні господарських відносин, відповідно до статутної діяльності Власника.

Обробка персональних даних

Інформація в базі даних інтернет сайту https://okna-panorama.mk.ua/ обробляється в суворій відповідності до законодавства України про захист персональних даних.

Термін обробки персональних даних

Персональні дані будуть оброблятися тільки на час співпраці з Компанією Panorama

Після закінчення господарських відносин персональні дані вважаються такими, для яких закінчився термін зберігання і відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» підлягають знищенню в порядку, передбаченому законодавством України про захист персональних даних.

Права суб’єкта персональних даних

Мої права як суб’єкта персональних даних вказані в статті 8 Закону України «Про захист персональних даних».

Зміст моїх прав як суб’єкта персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» мені відомо і зрозуміло.

© 2011 - 2021 Rehau by Panorama